بینینی تهواوهتی : ڕاپرسی بۆ باشتر كردنی یانه
ARASN
11-27-2010, 02:31 PM
سلاو هاورێیان وا دیاره له ئهنجامی ههندی بابهتی زیاده یانه كهمان قورس بوه بۆیه من به باشم زانی ئهو راپرسیه ئهنجام بدهم بۆ ئهوهی برایانمان له بهرێوهبهرایهتی یانه رهچاوی دهنگی زۆری ئێوه بكهن بهلابردن و زیاد كرنی بهشی پێوێست ئهمهش پرسیارهكان
1 تۆ كامه بهش به بێ كهلك دهبینی
2 سهر پهرشتیارن بهرێوهبهران چیبكهن بۆ باشتر كردنی یانه
3 چ بهشهك زۆر پێویسته بكرێتهوه بۆ یانه و خزمهتی گشتی
4 نوێ كردنهوهی بابهتی كۆن به مشاره كهیهك بهباش دهزانی یان خراپ
5 بۆ لادانی ئهندام له یاساكانی یانه چی پێویسته بكرێ
6 خۆناساندنی ئهندامان به ناتهواوی به باش دهبینی یان خراپ
7 ههرشتێكی تر كهبیرمان بۆ نهچووبی
هیوادارم زۆر ترین بهشداری تێدا بكهن بۆ چاك كردنی یانه كهمان جێگیری دهكهم تا دهنگدان كۆتایی دێت
باوكی لێزمه
11-30-2010, 09:05 PM
:15::15::15::15::15::15:
دهستت خۆش بن بۆ ئهم را پرسیه
من رایخۆم دهر ده برم بزانم ئاندامانی تر چی ده رێن
1 تۆ كامه بهش به بێ كهلك دهبینی :1: هیچیان بێ كهلك نین
2 سهر پهرشتیارن بهرێوهبهران چیبكهن بۆ باشتر كردنی یانه :1: ئهم پرسیاره بۆ ئهندامه به رێزه كان جێ دێلم
3 چ بهشهك زۆر پێویسته بكرێتهوه بۆ یانه و خزمهتی گشتی :1: به شێك تایبهت بێت به بهرێوهبهران و سهرپهرشتیاران
4 نوێ كردنهوهی بابهتی كۆن به مشاره كهیهك بهباش دهزانی یان خراپ :1: نه خێر به باشی نازانم به لام ئهگهر بابهته كه زۆر پێویست بۆ ئهوه زۆر باشه
5 بۆ لادانی ئهندام له یاساكانی یانه چی پێویسته بكرێ :1: چارێك دوو جار ئاگادار بكرێتهوه ئهگهر چاك نه بو ئهوه به گوێرهی یاساكان ههلسوكهوتی له گهل بكرێت
6 خۆناساندنی ئهندامان به ناتهواوی به باش دهبینی یان خراپ نه خێر خۆناساندن بۆ ئهوهییه كه به تهواوی خۆت بناسێنی
7 ههرشتێكی تر كهبیرمان بۆ نهچووبی :1: والله من بیر له شتێكی تر ده كه مهوه بۆ یانه ئهویش به شێكی تایبهت به پرسیار و وهلامی ئاینی بێت بهلام ده بێت مامۆستایهكی ئاینیمان سهرپهرشتیاری ئهم بهشه بكات بۆ وهلامی ئهندامان
سهر كه وتوبیت كاكه ئاراسن :sendpmonline:
DLAKAM MESSI
12-10-2010, 09:21 PM
1 تۆ كامه بهش به بێ كهلك دهبینی :1:هيج كا ميان به بى كه لك نا بينم
2سهر پهرشتیارن بهرێوهبهران چیبكهن بۆ باشتر كردنی یانه :1:من بيم با شه له به شى هاو كارى :::كؤ را نكاريه ك بكه ين ئه ويش ئه وه يه جى تر نه هيلين ئه م شتا نه دوو با ره ببنه وه {تكا يه يار مه تى :يان ها وكا رى :يان يارمه تيم بده ن :يان سلاو :ئيتر زؤر له وجؤره شتا نه ...................هتد:}:.بيويسته ئه و كا ره سه ر به ريشتيا ران بيكر نه ئه ستؤ يان كه شتيكى ئه وها بينرا يه كسه ر با به ته كه جاك بكه ن
3چ بهشهك زۆر پێویسته بكرێتهوه بۆ یانه و خزمهتی گشتی :1:من بيم با شه به شيك بكريته وه بؤ زيانى نا و دا ران .وه له كه ل به شێك تایبهت بێت به بهرێوهبهران و سهرپهرشتیاران شتيكى زؤر زؤر باش ده بيت به تا يبه تى به شى بهرێوهبهران و سهرپهرشتیاران كه ئه ندا مان ناى بينن ته نهابهرێوهبهران و سهرپهرشتیاران ده ى بينن
4 نوێ كردنهوهی بابهتی كۆن به مشاره كهیهك بهباش دهزانی یان خراپ:1:و ه لا من به باشى نا زانم
5 بۆ لادانی ئهندام له یاساكانی یانه چی پێویسته بكرێ:1:چارێك دوو جار ئاگادار بكرێتهوه ئهگهر چاك نه بو ئهوه به گوێرهی یاساكان ههلسوكهوتی له گهل بكرێتو ئه ندا مى را بكيريت
6 خۆناساندنی ئهندامان به ناتهواوی به باش دهبینی یان خراپ:1:به شتيكى با شى ده زانم
7 ههرشتێكی تر كهبیرمان بۆ نهچووبی:1:وه لا من ئه وه ندى به خه يالم دا هات هه ر ئه وه نده بوو با وه ر نا كه م يا نه هيج بيدا ويست يه شكه ى هه بيت جكه له و خا لا نه زياتر سوباس
هيو دا رم به ريو به را نيش جا ويك بيره دا بخشينن له كه ل ريزوو خؤ شه ويستيم بؤ يا نه ى خه ليفان هيواى سه ر كه وتن بؤ كشت ئه ندا ما نى يا
نه كه مان ده خوازم هيوا دا رم ئه ندا ما ن زياتر با يه خ به و يا نه جوا نه يه بده ن كه بؤ ته ما لى هه ر هه موو مان ...................
narmin
12-12-2010, 07:59 PM
پێش ههموو شتێك دهست خۆشتان لێ دهكهم
خۆزگه كاتی زياترم لهبهر دهستبوايه تا لۆم بكرابا زياتر و ز ياتر ههموو بهشهكانی ئهو يانه جوانهم بهسهر كردباوه لۆيه ئێستا وهڵامی گونجاوم نييه بۆ ئهو پرسيارانه بهڵام به تأكيد ئهوندهی لۆم كرابی بهسهردانی كردنی شتی چاكم لێ بينيوه بۆيه هيوای سهركهوتن و بهرهو پيش چوون بۆ ئهو يانه قهشهنگه ئهخوازم
يهك شت ههيه ئهمهوێ باسی بكهم نازانم ئايا وهك ڕهخنه بيڵێم يان ببێته پێشنيار به تايبهت بۆ ئهو يانهجوانه ئهوهی تێبينيم كرديه له زۆربهی سايته كورديهكان و ئهو يانهش بهشی ئايينی له كۆتا بهش دانراوه وهك دهزانن به تايبهت له ههموو بواره ڕاگهياندنهكان چ بينراو ياخود بيستراو ئهوهی كه گرنگ و پيويست بێ لهسهرهتاوه دائهنرێ جا ئايا نازانم هۆكار چيه له ڕيزبهندی ئهخرێته كۆتايی ؟ چاكتر وايه ڕهچاوی شوێنی دانانی بهشی ئايينی بكرێت ٠
دووباره هيوای سهركهوتنی بهردهوامتان بۆ ئهخوازم و داوای لێ بوردن ئهكهم ئهگهر ئهو پهيامهم له شوێنی شياو نهنوسی بێ
d.sarhang
12-12-2010, 08:38 PM
سهرهتا دهست خۆشیت لێ ئهكهم كاكه ئاراسن بۆ ئهم بیرۆكه جوانه
بۆ بهسوودی و بێ سوودی من وهك ڕای تایبهتی خۆم هیچ بهشێكم پێ خراپ نی یه بهلام ثیم وایه كه دهبێ هه ر نهبێت بهشێكی تایبهت به پرسیارو وهلام ههبێت جا بۆ ههر جۆره پرسیارێك بیت سهبارهت به سهرپهرشتیارانیش پێم وایه كه ئهوهی لهتوانایان دابوبێت كردویانه بۆ باشتر كردنی یانه بهلام بێگومان ههموویان وهك و یهك چالاك نابن
سهبارهت به ئهندامه سهرپێچیكارهكانیش ههروهك ڕای برادهران دهبێ ئاگادار بكرێتهوه ئینجا سزا بدرێت چونكه هیچ كهسێك نی یه تووشی ههله نهبێت
وه سهبارهت به خۆناساندنیش زۆر پێم باشه كه بهتهواوی خۆیان بناسێنن و هیچ لهگهل ئهوه نیم كه به دوو ووشهی كورت خۆیان بناسێنن
دووباره دهستت خۆش بێت كاكه ئاراسن
ARASN
12-13-2010, 03:53 PM
سوپاسی رادهر برینی بهرێزتان دهكهم هیوادارم ئهندامان زیاتر بهشداری بكهن بۆ گۆران كار یهكان بهلام زیاتر رای خۆتان روون بكهنهوه
shakr
12-13-2010, 09:33 PM
ده ست خۆ شیتا ن لێده كه م به ریزا ن
من پشتگیری پیش نیا ری ئه م خو شكه ئه كه م بۆ ریز به ندی با به ته ئا یه نیه كان ئه وا ن بخرینه سه ره وه ی با به ته كان
وه من له گه ل ئه وه یا م به شیك هه بی به نا وی گه شه پید ا نی مرۆی
به ریوه به را نو سه ر په رشتیا را شا یه نی ده ست خو شینه
با به تی كو ن ئه مه ند ه دوو با ره نه كری ته وه با شه
وا با شتره خۆ ت به ته وا وی بنا سینی
younis-xalifani
12-14-2010, 08:26 AM
دهستان خۆش بێت بۆ ئهم پێشنیاره و رهخنه جوانانهتان
رهخنه كانتان هه موی له جێگای خۆیه تی به لام به تایبهت قسهكانی نهرمین خانم زۆر به دل بوو چونكه ئایهنی ایسلام خۆی له خۆیدا
سهرهكیه ههر ئهم ئاینه یه كه ئهم حلم و زانیاریه مان پێ ده بهخشی
من ئهم ره خنه یه م قبوله ان شاالله بهم زوانه چاكی ده كهم
بۆ ئهوانی تریش با ئهندامان رای خویان بلێن ئهوجا بریار دهدهین كه چۆن یانه بهرهو پێش ده بات و جوانتر دهكات ئهوها لێ ده كهین
دووباره دهست خۆشیێكی گهرم ئاراستهی كاكه ئاراسن ده كهم بۆ ئهم بابه ته به سوده
هیوادارم ئهندامانی تریش رای خۆیان بلێن
سهر كهوتوو بن
Masoud Alany
12-14-2010, 01:33 PM
دهستت خۆش بن بۆ ئهم را پرسیه كاكه ئاراسن
1 تۆ كامه بهش به بێ كهلك دهبینی*** هیچیان بێ كهلك نین برام
2 سهر پهرشتیارن بهرێوهبهران چیبكهن بۆ باشتر كردنی یانه ***جالاكتر ببن له كه ل ريزمدا
3 چ بهشهك زۆر پێویسته بكرێتهوه بۆ یانه و خزمهتی گشتیى***به شێك تایبهت بێت به بهرێوهبهران و سهرپهرشتیاران بؤ ئه وه ى كرفت و كارى سايتى تيدا به ريوه ببه ن و خزمه تى كشتى به ره و لوتكه بجيت.
4 نوێ كردنهوهی بابهتی كۆن به مشاره كهیهك بهباش دهزانی یان خراپ *** نه خێر به باشی نازانم به لام ئهگهر بابهته كه زۆر پێویست بۆ ئهوه زۆر باشه
5 بۆ لادانی ئهندام له یاساكانی یانه چی پێویسته بكرێ چارێك دوو جار ئاگادار بكرێتهوه ئهگهر چاك نه بو ئهوه به گوێرهی یاساكان ههلسوكهوتی له گهل بكرێت
6 خۆناساندنی ئهندامان به ناتهواوی به باش دهبینی یان خراپ ***نه خێر و به لى جارى وا هه يه كه سه كه ناتوانيت خؤى بناسينيت و له به ركيشه يه كى كؤمه لايه تى و ياخوت ريكه بيدراو نيه خۆناساندن بۆ ئهوهییه كه به تهواوی خۆت بناسێنی واباشتره ئه كه رناوى راسته قينه ش نه نووسيت نازناو و شوينى نيشته جيبوون و كارى خؤت بنوسيت.
7 ههرشتێكی تر كهبیرمان بۆ نهچووبی *** ئه وه ى به كرنكى ده زانم وه كو خوشكى به ريزمان مامؤستا نه رمين باسى كرد بؤلينكردنى به شه كانى كرنك و به سوود بيت بؤ سه ره وه ى به شه كانى ترله كه ل ئه مه ش به شى ئايينيه كان بينه بيشه وه ى به شه كان ئه كه ر له سه ره وه ش نه بيت ده توانين دووه م يان سىَ يه م به ش دابنين.
هه روه ها زؤر ده ستخؤشيش له ده سته ى به ريوه به رانى يانه ى خه ليفان ده كه م به ناوى خؤم كاك يونس و كاك كرمانج به راستى كاك يونسيش به و يانه وه زؤر ماندووه هيوادارم نموونه ى زياد بيت و ته مه نى دريز بيت به راستى ليهاتوو و شايسته يه .....
له كه ل ريزمدا.
Masoud Alany
12-14-2010, 02:18 PM
دهستت خۆش بن بۆ ئهم را پرسیه كاكه ئاراسن
1 تۆ كامه بهش به بێ كهلك دهبینی*** هیچیان بێ كهلك نین برام
2 سهر پهرشتیارن بهرێوهبهران چیبكهن بۆ باشتر كردنی یانه ***جالاكتر ببن له كه ل ريزمدا
3 چ بهشهك زۆر پێویسته بكرێتهوه بۆ یانه و خزمهتی گشتیى***به شێك تایبهت بێت به بهرێوهبهران و سهرپهرشتیاران بؤ ئه وه ى كرفت و كارى سايتى تيدا به ريوه ببه ن و خزمه تى كشتى به ره و لوتكه بجيت.
4 نوێ كردنهوهی بابهتی كۆن به مشاره كهیهك بهباش دهزانی یان خراپ *** نه خێر به باشی نازانم به لام ئهگهر بابهته كه زۆر پێویست بۆ ئهوه زۆر باشه
5 بۆ لادانی ئهندام له یاساكانی یانه چی پێویسته بكرێ چارێك دوو جار ئاگادار بكرێتهوه ئهگهر چاك نه بو ئهوه به گوێرهی یاساكان ههلسوكهوتی له گهل بكرێت
6 خۆناساندنی ئهندامان به ناتهواوی به باش دهبینی یان خراپ ***نه خێر و به لى جارى وا هه يه كه سه كه ناتوانيت خؤى بناسينيت و له به ركيشه يه كى كؤمه لايه تى و ياخوت ريكه بيدراو نيه خۆناساندن بۆ ئهوهییه كه به تهواوی خۆت بناسێنی واباشتره ئه كه رناوى راسته قينه ش نه نووسيت نازناو و شوينى نيشته جيبوون و كارى خؤت بنوسيت.
7 ههرشتێكی تر كهبیرمان بۆ نهچووبی *** كردنه وه ى به شيكى بجوكى رابرسى له سه ره وه ى يانه بؤ ئه وه ى رابرسى بكريت له سه ر زؤر به ى داب و نه ريته كانى كؤمه لكاو بيشهاته كان و شتيكى كرنك ئه وه ى به كرنكى ده زانم وه كو خوشكى به ريزمان مامؤستا نه رمين باسى كرد بؤلينكردنى به شه كانى كرنك و به سوود بيت بؤ سه ره وه ى به شه كانى ترله كه ل ئه مه ش به شى ئايينيه كان بينه بيشه وه ى به شه كان ئه كه ر له سه ره وه ش نه بيت ده توانين دووه م يان سىَ يه م به ش دابنين.
هه روه ها زؤر ده ستخؤشيش له ده سته ى به ريوه به رانى يانه ى خه ليفان ده كه م به ناوى خؤم :1:
:1: :1::online:كاك يونس و كاك كرمانج:online: به راستى كاك يونسيش به و يانه وه زؤر ماندووه هيوادارم نموونه ى زياد بيت و ته مه نى دريز بيت به راستى ليهاتوو و شايسته يه .....
له كه ل ريزمدا.
:ajm5:
ابو ريان
12-16-2010, 04:23 PM
سه ره تا سوباس بؤ ئه م رابرسيه
به راستى هه موو به شه كان به سودن هه ريه كه و له بوارى خؤى
زؤر سوباس بؤ سه ربه ريشتياران و به ريوه به ران خودا باداشتى ماندو بونتان بداته وه
داواكارم له به ريزتان كار بكه ن بؤ سوك كردنى يانه هه نيك قورسه
و داواكارى دووم
له نيو به شى ئاينى به شيك دابنين (به شى برسيارو وه لام )
بؤ زياتر ئاشنا بونى ئه ندامان و خوينه ران له ئاينى بيرؤزى ئيسلام
narmin
12-17-2010, 06:44 PM
بۆ بهڕێزان بهڕێوهبهرانی يانهی خهليفانی قهشهنگ سڵاوتان لێبێ
زۆر سوپاستان دهكهم كه پێشنيارهكهی منتان سهبارهت به بهشی ئايينی به ههند وهرگرت، دهست خۆشيتان لێ دهكهم و هيوای سهركهوتنی بهردهوام له خوای گهوره بۆ ئێوهی بهڕێز و ئهو يانه خنجيلانهيه دهخوازم
دووباره دهستان خۆش و ههر بژين
ئارهزوو
12-21-2010, 02:02 PM
دهستهکانت خۆشبێت براکهم کاک ئاراسن شتێکی باشت داناوه بهس بهڕای من له بهشی ئینتهر نێت و کۆمپیوتهر بهرنامه کۆنهکان بسڕێنهوه چونکه تا دێت ڤێرژنی بهرنامهکان دهگۆڕێن بۆیه من پێم باشه کاتێك زانیمان ڤێرژنی بهرنامهکه گۆڕا واته بهرنامهکه نوێکرایهوه ئهوه پێویسته ڤێرژنه کۆنهکهی بسڕێتهوه بۆ نموونه Mozilla Firefox 3.6.13 نوێترین ڤێرژنیهتی پێویسته Mozilla Firefox 3.6.12 بسڕێتهوه ئهمه شته بۆچی دهڵێم بۆ ئهوهی یانهکهمان خێراببێتهوه چونکه من تێبینیم کردووه قورس بووه ئیتر ئێوهش چیتان پێباشه ئهوه بکهن لهگهڵ ڕێزم بۆ بهڕێزتان
سلاو سه ره تا ده ست خؤشى له هه موو ئه ندا نا ن ده كه م به راستى يا نه يه كى زؤر زؤر جوا نه وه زؤريش سه ر كه وتو وه
به راستى شتى زؤر به سودى تيدا يه با وه ر نا كه م يا نه له هيجى كه م بيت به نسبه ت قورسى يا نه به لاى منه وه يا نه زؤر سوكه ئيلان ئه كه ر ئا ره زوو خان خه تى خا وبيت من كليك ده كه م يه كسه ر ده بيته وه
ده نا يا نه قورس نييه ده ست خؤ شى له هه موو ئه ندا ما ن ده كه م
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012,KurdD.com
KD