PDA یارمه‌تیی تاكه‌كه‌سیی ژماره‌یی

بینینی ته‌واوه‌تی : پێشنیار بۆ به‌ڕێز کاک کرمانج خه‌لیفانی

hoshmand
12-04-2010, 05:51 PM
سه‌ره‌تا کاک کرمانج ڕێزو خۆشه‌ویستیم هه‌یه‌ بۆت دڵنیام ده‌مناسیته‌وه‌ له‌ ڕاستیدا من تازه‌ زانیم که‌ یانه‌ت هه‌یه‌ بۆیه‌ به‌ تێرو ته‌سه‌لی به‌ناو بابه‌ته‌کانی یانه‌که‌تدا گه‌ڕام ده‌ستتان خۆش بێت یانه‌یه‌کی باشه‌و هیوام وایه‌ به‌ره‌و پێشتر بڕوات و کاری داهێنه‌رانه‌ی به‌دواوه‌بێت انشالله‌ .

به‌ڵام ئه‌م بابه‌ته‌ بۆئه‌وه‌ ده‌نوسم که‌بزانیت هه‌ندێک گله‌ییم لێت هه‌یه‌ به‌ڕاستی چونکه‌ له‌ کاتی گه‌ڕانمدا به‌ناو بابه‌ته‌کاندا هه‌ندێک له‌ بابه‌ته‌کانی منت بڵاو کردوه‌ته‌وه‌ . من لێره‌دا پێم خۆشه‌ بڵێم شانازی پێوه‌ده‌که‌م که‌ بابه‌ته‌کانم جێگای ڕه‌زامه‌ندیت بووه‌ به‌ڵام سه‌یر له‌وه‌دایه‌ به‌ هیچ جۆرێک باسی منت نه‌کردوه‌ که‌ بابه‌ته‌که‌م نوسیه‌وه‌و پێوه‌ی هیلاک بووم ته‌نها له‌به‌شی خواره‌وه‌ی بابه‌ته‌کاندا نوسیوته‌ سه‌رچاوه‌ یانه‌ی هه‌میشه‌ نوێ بێ ئه‌وه‌ی لینکیش کرابێت ، کاکه‌ خۆمن ناڵێم بڵاوی مه‌که‌نه‌وه‌ تکام وایه‌ وابیر نه‌که‌یته‌وه‌ به‌ڵام برام ئه‌و بابه‌تانه‌ من نوسیومه‌ نه‌ک ( h4new) من له‌سه‌ر وێنه‌کان لۆگۆکه‌م داناوه‌ ئیتر پێویست ناکان دووباره‌ بینوسیته‌وه‌ تکام وایه‌ له‌مه‌ودوا ئه‌و مافه‌ به‌من بده‌یت که‌ هیچ نه‌بێت ناوی نوسه‌ره‌که‌ی بنوسیت . باهی منیش نه‌بێت به‌ڵام ئه‌وه‌ مافی نوسه‌ره‌ نه‌ک ئه‌و یانه‌ی یه‌که‌مجار تێیدا بڵاوکراوه‌ته‌وه‌

هه‌ر سه‌رکه‌وتوبیت
تێبینی / تکایه‌ له‌ژێر ڕێساو یاساکانی یانه‌دا ئه‌م ڕه‌خنه‌م گرتوه‌و هیچ زیاده‌ڕۆیی تێدا نیه‌ هیوام وایه‌ که‌سم دڵگران نه‌کردبێت
:online:

كرمانج خه ليفانى
12-31-2010, 11:32 AM
بۆ هاوڕێ ی خۆشه‌ویستم كاك هۆشمه‌ند گیان
زۆر سوپاس بۆ بوونه‌ ئه‌ندام له‌ یانه‌ی خه‌لیفان و یانه‌ی خه‌لیفان هه‌میشه‌ له‌ خزمه‌تی هه‌موو تاكێكی كوردی دایه‌ و دائه‌بێت

سه‌باره‌ت به‌ ڕه‌خنه‌كه‌ت برای به‌رێز حه‌زم كرد زۆر به‌ كورتی و به‌ پوختی وه‌لامی جه‌نابت له‌ ژێر یاساكانی یانه‌ وه‌لام بده‌مه‌وه‌
برا جوانه‌كه‌م من كه‌ وه‌ك به‌ڕێوبه‌ری یانه‌ بابه‌تێك له‌ ناو یانه‌یه‌كی تر ده‌هێنم و له‌ ناو یانه‌كه‌ی خۆمی داده‌نێنم ناتوانم به‌ بێ سه‌رچاوه‌ دایبنێنم چونكه‌ ئه‌م بابه‌ته‌ی كه‌ له‌ یانه‌كه‌ بلاو كراوه‌ته‌وه‌ ده‌بێت به‌ مولكی ئه‌م یانه‌یه‌ وه‌ پێم وایه‌ منیش ئاماژه‌م به‌ سه‌رچاوه‌كه‌ كردووه‌ و وه‌ له‌ هه‌مان كاتیش لۆگۆی یانه‌كه‌ له‌ سه‌ر وێنه‌كانی بابه‌ته‌كان دا ده‌بینرێت و ته‌نها ناوی نوسه‌ره‌كه‌م نه‌نوسیوه‌ و وه‌ من له‌ هیچ یانه‌یه‌كی كوردی نه‌م دیوه‌ كه‌ ناوی نوسه‌ری بابه‌ت بنووسرێت

ده‌ست خۆشیش له‌ جه‌نابتان ده‌كه‌م و بابه‌ته‌كانتان زۆر جوانه‌ له‌ به‌ر ئه‌وه‌ من هێناومه‌ ناو یانه‌كه‌ی خۆم و وه‌ ماندوو بوونیان پێوه‌ دیاره‌